Gezondheidspraktijk Benny De Smet - Een gezonde kijk op je leven

Imelda
Sinds 2005 doe ik aan Yoga. Als beginnende Yogi ging ik naar de eerste lessen in AntwerpYoga bij Elsie Mathijssens. Daar werd ik gebeten door de microbe.
Ik volgde de opleiding tot Yoga Docent bij Creative2energy en vormde mezelf in verschillende vormen van lichaamswerk.

Als Pilates instructeur kan ik je helpen om rug-, buik- en bilspieren te verstevigen. Ons 'power house' waar we in Pilates de nadruk opleggen geeft een stevige basis dat ook in de yoga van pas komt.

Als coach leg ik de focus op je mogelijkheden en je kwaliteiten.
Yoga brengt je opnieuw in contact met je eigen lichaam. Het is een bewustwordingsproces die je mentaal kracht en rust geeft. Ik begeleid je graag mee in dit groeiproces.Els
In 2008 heb ik mijn eerste lesje Yoga gehad ergens in een tuin in Vorselaar. Een hele spontane en super krachtige Yogales.  Een jaar later pas ben ik begonnen met de wekelijkse lessen in Vorselaar. Daar is mijn passie voor Yoga ontstaan.
Later ben ik opleidingen OkidoYoga gaan volgen bij Luc Covents en Gwenda Dispersyn te Kessel. Ik heb grote delen van hun 2 jaarlijkse basis opleiding gevolgd op mijn eigen tempo van 2012 tot 2016. Ik heb mijn eigen programma kunnen samen stellen. Dat was voor mij belangrijk, zo kon ik mijn eigen Yogakennis verzamelen en deel laten maken van mezelf. Gelijklopend heb ik lessen van Benny overgenomen. Ik volgde een opleiding tot Yoga Coach/ docent bij Veerle Declercq.


  


Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint