SHIYOPA - Over onszelf
Gezondheidspraktijk Benny De Smet - Een gezonde kijk op je leven
Benny 
Na mijn studies als Gezondheidstherapeute aan de  Europese Academie was mijn interesse in de mens als geheel gewekt. Een heleboel kortere cursussen later wist ik dat ik nog een groot deel miste; mijn connectie met dieren. Zo werd ik ook Shiatsu-therapeute voor paarden. Dat heeft me heel veel geleerd over hoe je energie kan gebruiken, vooral in mijn werk met mensen. Later volgde ik de link tussen bewegen en genezen en kwam de Yoga werking op volle toeren! Met als resultaat 13 wekelijkse lessen in Gierle, Lille, Vorselaar, Herentals, Turnhout en Beerse. Ook is er een les Therapeutische Yoga, (Personal Coaching Yoga)  voor mensen met beperkingen, in revalidatie of die om een andere reden de gewone les een tijdje te moeilijk vinden. In elke les wordt lichaam en geest op een bewuste manier samengebracht. Op dit moment combineer ik alles wat ik de laatste 16 jaar heb geleerd en heb mezelf toegelegd op het gezonder krijgen en vooral houden van lichaam en geest door middel van verschillende technieken: massage, Cranio-Sacraaltherappie, Shiatsu en vooral Yoga.
Zelf heb ik Yogales gevolgd bij:
Asana Studio Eindhoven - Power Yoga
Mireille De Haas -  Flow Yoga
Marc Vervecken - Okido Yoga
Michael Hamilton - Vinyasa Yoga
Jayendra Hanley - Anusara Yoga
Helen Purperhart - Kinderyoga
VTS/Bloso - Initiator groepsfitness

Imelda
Sinds 2005 doe ik aan Yoga. Als beginnende Yogi ging ik naar de eerste lessen in AntwerpYoga bij Elsie Mathijssens. Daar werd ik gebeten door de microbe.
Ik volgde de opleiding tot Yoga Docent bij Creative2energy en vormde mezelf in verschillende vormen van lichaamswerk.

Als Pilates instructeur kan ik je helpen om rug-, buik- en bilspieren te verstevigen. Ons 'power house' waar we in Pilates de nadruk opleggen geeft een stevige basis dat ook in de yoga van pas komt.

Als coach leg ik de focus op je mogelijkheden en je kwaliteiten.
Yoga brengt je opnieuw in contact met je eigen lichaam. Het is een bewustwordingsproces die je mentaal kracht en rust geeft. Ik begeleid je graag mee in dit groeiproces.Els
In 2008 heb ik mijn eerste lesje Yoga gehad ergens in een tuin in Vorselaar. Een hele spontane en super krachtige Yogales.  Een jaar later pas ben ik begonnen met de wekelijkse lessen in Vorselaar. Daar is mijn passie voor Yoga ontstaan.
Later ben ik opleidingen OkidoYoga gaan volgen bij Luc Covents en Gwenda Dispersyn te Kessel. Ik heb grote delen van hun 2 jaarlijkse basis opleiding gevolgd op mijn eigen tempo van 2012 tot 2016. Ik heb mijn eigen programma kunnen samen stellen. Dat was voor mij belangrijk, zo kon ik mijn eigen Yogakennis verzamelen en deel laten maken van mezelf. Gelijklopend heb ik lessen van Benny overgenomen. Ik volgde een opleiding tot Yoga Coach/ docent bij Veerle Declercq.


  


Martine
Na een loopbaan in de lagere school waar ik een heleboel verschillende lessen heb gegeven, heb ik me verdiept in de psychotherapie. Voor mij kwamen daar de vele dingen samen waar ik in de loop van de jaren, samen met de kinderen, vragen bij stelde en antwoorden zocht.

Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint